Tillbehör till Pantheras vildsvinsfällor mm

 

MinkPolice GSM Sms larm / fäll-larm :

 

minkpolice vilsvinsfällaMinkpolice vildsvinsfälla
Panthera vildsvinsfällor är den enda återförsäljaren i Sverige av det GSM baserade sms larmet / fäll-larmet Minkpolice som är speciellt utformat för att användas vid fällfångst!

 

OBS från 1 Augusti 2018 är det är krav på att sms larm / fäll-larm används på vildsvinsfällor!


Med detta nya Minkpolice MP10 ingår 1 års abonnemang med fri data trafik, dvs du kan ta emot obegränsat med status uppdateringar, push notifikationer och mail under 1 år. Vill du även ha sms funktionen  aktiverar du det själva genom att logga in på hemsidan och skriva in uppgifter på det betalkortet som pengarna ska dras ifrån. Varje sms kostar ca 1 kr SEK.

 

MinkPolice sms larm kan användas på alla fällor som har en  mekaniskrörelse när fällan stängs. En magnet sätts fast på larmet och  ett pip  hörs, efter yttligare 30 sekunder hörs två pip. Larmet är nu  redo! Magneten är  kopplad till grinden eller luckan på fällan och när  den stängs rycks magneten  bort och efter ca 30-40 sekunder får du sms (  upp till 5 nr) eller Mail ( upp  till 10 adresser). Använder du  dessutom minkpolice appen får du även push  notis!
  

   Larmet konfigureras enkelt via webb adressen www.minkpolice.com eller via appen  Minkpolice där lägger du till sms nummer och email  adresser och även om du vill  att larmet ska skicka en status till dig varje dag.  När du har lagt till ett larm kommer du kunna  se statusen  på ditt larm, batteristatus ,signalstyrka och temperatur.  Vi  rekommenderar att ladda ner appen  Minkpolice för ännu lättare  konfiguration och koll på larmet!
       
   Dessa larm kan användas med alla svenska simkort, vill du inte använda abonnemanget som ingår så går det bra att plocka ut det och sätta i ett annat simkort. Tillverkarens  sim kort som sitter i är av den typen som  väljer det nät som har bäst mottagning, det innebär att larmet fungerar  bra i områden med dålig signal styrka där vanliga samtal och sms  misslyckas då den kommunicerar med en server via data trafik och det  kräver enbart  en liten mängd data.

 Enheten drivs av 4 AA litiumbatterier och med två status uppdateringar per dag beräknas dom hålla ca 1 år. När batteri nivån  börjar bli  låg meddelar larmet det! . Vid batteri byte sätt i samma modell som sitter orginal i larmen - Energizer® Ultimate Lithium ™ (L91) då dessa larm fungerar optimalt med dessa batterier. Sätts andra batterier i kan det leda till sämre funktion.
       
   Varje larm som blivit registrerad kan enbart användas och   konfigureras av användaren som är kopplad till larmet. Det innebär att  den blir  värdelös om den blir stulen, det går inte att registrera samma enhet en gång  till med andra användar uppgifter.
  Minkpolice är IP67 klassad vilket innebär att den är  vattentät  ner till 1 meter och har två års fabriksgarati. 


På minkpolice.com  finns  en 24/7 kundservice som svarar på frågor inom 24 timmar.


Priser:
Oprogramerat Minkpolice sms larm.
Inkl: Batterier , Magnet, Antenn, Instruktionsbok på Engelska, Tyska och Danska samt en förenklad version på svenska.
Simkort med tillverkarens abonnemang som ingår i 1 år. En förlängning utav abonnemanget kostar 20 euro / år dvs ca 250 Sek.
2700 kr +moms.. Frakt tillkommer.

Programerat Minkpolice sms larm- installerat och färdig att användas!
Inkl montering på Panthera vildsvinsfälla med sprint och håltagning samt motvikt , batterier , Magnet, Antenn, Instruktionsbok på Engelska, Tyska och Danska. Även en förenklad intruktionsbok på Svenska.  Simkort med tillverkarens abonnemang som ingår i 1 år. En förlängning utav abonnemanget kostar 20 euro / år dvs ca 250 Sek.
Önskade nummer och epost adresser som ska programeras anges i beställningen.

3100 kr + moms. Frakt tillkommer.


Stängning via sms - Skicka ett sms så stängs fällan!
stängning via sms
Tillsammans med en åtelkamera så är detta system helt överlägset! Vi rekommenderar åtelkameror som skickar video klipp, då får du antingen ett mms/mail så du kan se vad som händer i fällan via mobilen eller via dator. Nu bestämmer du själv när du vill stänga fällan - sitt hemma och se när vildsvinen går inne i fällan och vänta tills hela flocken eller det antalet vildsvin du vill fånga är inne och skicka ett sms så stängs fällan. Eller sitt på plats i en jaktkoja och bevaka fällan! Mer effektivt kan de inte bli!
Enda kravet är att det ska finnas mobilnäts teckning på platsen där fällan står. Drivs av ett 12v bilbatteri ( medföljer ej) Alla nummer kan skicka kommandot men du måste ange pinkoden före. Ange pinkoden du önskar i beställningen.
Pris: 3900 kr + moms. 4500 kr inkl moms.


Grönlampa till vildsvinsfälla multitrap inkl kontakt och fäste för fallarmen.

grönlampa vildsvinsfälla

Grön ledlamp som lyser 360 grader. När fällan slår igen tänds lampan och du har en upplyst fälla när du kommer för att vitja. Det är en stor fördel att inte behöva lysa på  vildsvinen med en  vanlig ficklampa  då det gröna ljuset stör vildsvinen  mindre än med  vitt ljus.

Denna lampa passar till alla våra fällor! På bilden vår största MT 30 kvm. ( kommer fler bilder)
Drivs av 12 volts batteri ( medföljer ej ) 
Pris: 1000 kr exkl moms. 1250 kr inkl moms.

 

.