Tillbehör till Pantheras vildsvinsfällor mm

 

Stängning via sms - Skicka ett sms så stängs fällan!
Tillsammans med en åtelkamera så är detta system helt överlägset! Vi rekommenderar åtelkameror som skickar video klipp, då får du antingen ett mms/mail så du kan se vad som händer i fällan via mobilen eller via dator. Nu bestämmer du själv när du vill stänga fällan - sitt hemma och se när vildsvinen går inne i fällan och vänta tills hela flocken eller det antalet vildsvin du vill fånga är inne och skicka ett sms så stängs fällan. Eller sitt på plats i en jaktkoja och bevaka fällan! Mer effektivt kan de inte bli!
Enda kravet är att det ska finnas mobilnäts teckning på platsen där fällan står. Drivs av ett 12v bilbatteri ( medföljer ej) Alla nummer kan skicka kommandot men du måste ange pinkoden före. Ange pinkoden du önskar i beställningen.
Pris: 3600 kr + moms. 4500 kr inkl moms.

 

stängning via sms

 

 

 

Sms larm:

Sms larm som kopplas till en av grindarna, när fällan slår igen så ringer larmet upp dig och skickar sms. Upp till 10 nummer kan programeras in, man programerar enkelt  larmet via dator med en micro usb kabel och programvara som man kan ladda ner från tillverkarens hemsida. Ange vilket eller vilka nummer du vill ha inprogrammerade så fixar vi det åt dig så det bara är att sätta dit den på fällan. Larmet levereras med ett kontantkort som är laddat med 100 kr, ange i beställningen om du har önskemål på vilken operatör det ska vara på sim kortet, har du inget önskemål så använder vi  Telia kontantkort då det verkar funka nästan överallt. Drivs av 4 st AA lithium batterier som medföljer. Magneter, kabel, fästplatta medföljer - Komplett bara att sätta dig på vildsvinsfällan.


Ett mycket användbart larm som kan användas till mycket fler saker än fällan, tex garaget, villan, dieseltankar eller andra stöldbegärliga saker.

Pris: 2160 kr + moms. 2700 kr inkl moms.

sms larm vildsvinsfälla


Ljusslinga till Vildsvinsfälla Multitrap:

Grönt lyse till vildsvinsfällan! Lysslingan består av 8 st LED moduler med 3 st dioder i varje som sätts i dom 8 hörnen på fällan. Lyset tänds när bökpinnen blir bort puttad så fällan är upplyst när du kommer och ska vittja. Det är en stor fördel att inte behöva lysa på vildsvinen med en vanlig ficklampa då det gröna ljuset stör vildsvinen mindre än med vitt ljus. Drivs av 12 volts batteri ( medföljer ej )

Pris:
Multitrap 7,5 kvm- 1000 kr + moms - 1250 inkl moms.
Multitrap 14 kvm - 1200 kr + moms - 1500 inkl moms.
Multitrap 30 kvm - 1400 kr + moms- 1750 inkl moms.

 

grönt lyse vildsvinsfälla.