Tillbehör till Pantheras vildsvinsfällor mm

 

MinkPolice GSM Sms larm / fäll-larm :

 

minkpolice vilsvinsfällaMinkpolice vildsvinsfälla
Panthera vildsvinsfällor är den enda återförsäljaren i Sverige av det GSM baserade sms larmet / fäll-larmet Minkpolice som är speciellt utformat för att användas vid fällfångst!

 

OBS från 1 Augusti 2018 är det är krav på att sms larm / fäll-larm används på vildsvinsfällor!

MinkPolice sms larm kan användas på alla fällor som har en mekaniskrörelse när fällan stängs. En magnet sätts fast på larmet och ett pip hörs, efter yttligare 30 sekunder hörs två pip. Larmet är nu redo! Magneten är kopplad till grinden eller luckan på fällan och när den stängs rycks magneten bort och efter ca 30-40 sekunder får du sms ( upp till 5 nr) eller Mail ( upp till 10 adresser). Använder du dessutom minkpolice appen får du även push notis!

Larmet konfigureras enkelt via webb adressen www.minkpolice.com eller via appen Minkpolice där lägger du till sms nummer och email adresser och även om du vill att larmet ska skicka en status till dig varje dag.  När du har lagt till ett larm kommer du kunna se statusen på ditt larm, batteristatus ,signalstyrka och temperatur.  Vi rekommenderar att ladda ner appen Minkpolice för ännu lättare konfiguration och koll på larmet!

Dessa larm kan användas med alla svenska simkort. Köper du ett sms larm från oss ingår tillverkarens sim kort som är av den typen som väljer det nät som har bäst mottagning, det innebär att larmet fungerar bra i områden med dålig signal styrka där vanliga samtal och sms misslyckas då den kommunicerar med en server via data trafik och det kräver enbart en liten mängd data.

Detta simkort finns alltså i våra färdigprogramerade larm och våra programerade larm. Aktiveras simkortet kommer du få en faktura från tillverkaren Minkpolice via mail på 11,90 Euro / år det är ca 125 kr SEK + moms. Då ingår fri data trafik hela året, så larmet kan skicka hur många statusar, mail och push meddelanden som helst. Om du även vill att larmet skickar sms så kostar varje sms ca 1 kr som kommer faktureras separat. Vill du inte använda detta abonnemang går det lika bra att plocka ut det och använda ett valfritt simkort.

OBS När du beställer ett färdigprogramerat larm håll koll på din mail efter ett mail från Minkpolice som vill att du bekräftar din epost adress. Detta är för att vi alltid installerar larmen med våran egen mail adress och sedan byter till er. Den måste ändras för att du ska kunna logga in på larmet ! Kolla även i skräpposten!


Enheten drivs av 4 AA litiumbatterier och med två status uppdateringar per dag beräknas dom hålla ca 1 år. När batteri nivån börjar bli låg meddelar larmet det! . Vi rekommenderar batterier av typen Energizer® Ultimate Lithium ™ (L91) som fungerar mycket bättre än vanliga alkaliska batterier.

Varje larm som blivit registrerad kan enbart användas och konfigureras av användaren som är kopplad till larmet. Det innebär att den blir värdelös om den blir stulen, det går inte att registrera samma enhet en gång till med andra användar uppgifter.

Minkpolice är IP67 klassad vilket innebär att den är vattentät ner till 1 meter och har två års fabriksgarati. På minkpolice.com finns en 24/7 kundservice som svarar på frågor inom 24 timmar.

Priser:
Oprogramerat Minkpolice sms larm.
Inkl Magnet, Antenn, Instruktionsbok på Engelska, Tyska och Danska.
Simkort med tillverkarens abonnemang för 11.90 Euro/ år. (Som aktiveras om du vill. Annars tar du ut det och sätter i valfritt simkort)
2300 kr +moms, 2875 kr inkl moms. Frakt tillkommer.

Programerat Minkpolice sms larm- installerat och färdig att användas!
Inkl montering på Panthera vildsvinsfälla med sprint och håltagning samt motvikt , Magnet, Antenn, Instruktionsbok på Engelska, Tyska och Danska. Även en förenklad intruktionsbok på Svenska.  Simkort med tillverkarens abonnemang för 11.90 Euro/ år
4 st AA Energizer® Ultimate Lithium ™ (L91).   Önskade nummer och epost adresser som ska programeras anges i beställningen.

2700 kr + moms,  3375 kr inkl moms. Frakt tillkommer.


Stängning via sms - Skicka ett sms så stängs fällan!
stängning via sms
Tillsammans med en åtelkamera så är detta system helt överlägset! Vi rekommenderar åtelkameror som skickar video klipp, då får du antingen ett mms/mail så du kan se vad som händer i fällan via mobilen eller via dator. Nu bestämmer du själv när du vill stänga fällan - sitt hemma och se när vildsvinen går inne i fällan och vänta tills hela flocken eller det antalet vildsvin du vill fånga är inne och skicka ett sms så stängs fällan. Eller sitt på plats i en jaktkoja och bevaka fällan! Mer effektivt kan de inte bli!
Enda kravet är att det ska finnas mobilnäts teckning på platsen där fällan står. Drivs av ett 12v bilbatteri ( medföljer ej) Alla nummer kan skicka kommandot men du måste ange pinkoden före. Ange pinkoden du önskar i beställningen.
Pris: 3600 kr + moms. 4500 kr inkl moms.


Ljusslinga till Vildsvinsfälla Multitrap:

grönt lyse vildsvinsfälla

Grönt lyse till vildsvinsfällan! Lysslingan består av 8 st LED moduler med 3 st dioder i varje som sätts i dom 8 hörnen på fällan. Lyset tänds när bökpinnen blir bort puttad så fällan är upplyst när du kommer och ska vittja. Det är en stor fördel att inte behöva lysa på vildsvinen med en vanlig ficklampa då det gröna ljuset stör vildsvinen mindre än med vitt ljus. Drivs av 12 volts batteri ( medföljer ej )

Pris:
Multitrap 7,5 kvm- 1000 kr + moms - 1250 inkl moms.
Multitrap 14 kvm - 1200 kr + moms - 1500 inkl moms.
Multitrap 30 kvm - 1400 kr + moms- 1750 inkl moms.

 

.